torsdag 17 september 2009

4:e babysim

Idag fick vi ta oss för egen maskin till babysim. Vår samåkningsfamilj hade inte plats i bilen för oss, hade besök av mormor, så det fick bli buss. Men buss är vi vana vid och den gick nästan från dörr till dörr så det var ingen fara på taket. Jag tog Ella i bilbarnstolen på vagnchassit så att jag skulle kunna ta stolen med in i omklädningsrummet precis som vanligt. Det kändes lite konstigt och såg nog ganska annorlunda ut, men det fungerade bra.
När vi kom fram var det tomt och släkt i omklädningsrummet, det brukar vara fullt från gruppen innan vår, så jag blev osäker på om det var bad eller inte. När jag frågade läraren fick jag veta att det var för att hon slagit ihop grupperna då det var många sjuka i gruppen innan. Så idag var vi fler barn än vanligt, 5 st, men fortfarande färre än i andra babysimgrupper. Förutom att det var lite rörigt i omklädningsrummet så utgjorde det inget större problem.
Vi började med gamla övningar men provade även på att dyka och flyta i simring idag. Dyket gick jättebra och Ella var så duktig, fast att hon tyckte det var en bra ide att öppna munnen precis vid själva dyket. Det bekom henne inte och hon tyckte nog snarare det var bra att ta och dricka upp hela bassängen på en och samma gång istället för att småsörpla som hon annars alltid gör. Ligga i simring verkade hon också tycka vara mysigt. Då kunde hon ju ligga och filosofera och titta sig omkring utan att få vatten i öron och ögon.
Som vanligt så somnade Ella lugnt i bilstolen efter att hon duschats och blivit påklädd och sov till vi kommit på bussen och var halvvägs hemma.
När vi kom hem fick hon mat och somnade sen åter igen liggande på mammas mage i mammas säng.

0 kommentarer: